Je bekijkt nu de Behandeling pagina

Steunzolen

Met steunzolen worden standsafwijkingen en abnormale bewegingsuitslagen van je tenen, voet, knie, heup of rug gecorrigeerd of gecompenseerd. Daarnaast is er een optimale drukverdeling door de ergonomische contouren. De steunzolen worden vervaardigd met een 3D scanner naast kennis en kunde.

Teenstukje

Een teenstukje zorgt voor een betere teenstand en voorkomt drukplekken tussen en rondom je tenen. Zo kan een scheve grote teen op den duur leiden tot pijnklachten, eelt en likdoorns. Het teenstukje wordt ter plekke gemaakt.

Voetbehandeling

Wij zij met name gespecialiseerd in het behandelen van de symptomen én oorzaak van eeltvorming, likdoorns en drukplekken. Tevens behandelen wij ook wonden bij diabetici.

Diabetische voetscreening

Tijdens de diabetes screening wordt er gelet op de voetstand, huidproblemen, schoenen en wordt het oppervlakkige gevoel van de voeten getest. Een intact oppervlakkige gevoel is belangrijk om wonden te voorkomen. Wij raden het aan om het minimaal 1x keer per jaar je voeten door ons te controleren!

Schoenadvies & voorlichting

Tijdens het onderzoek wordt er aandachtig gekeken naar je schoenen. Slijtagepatronen kunnen namelijk een belangrijke aanwijzing zijn van je looppatroon. Onze beoordeling is altijd in relatie tot de klacht en je gezondheid.

Sandalen, huisschoenen, slippers en sloffen op maat

Je schoeisel wordt geheel op maat vervaardigd naar jouw eigen design voor een perfect en uniek eindresultaat.