Je bekijkt nu de Wie is Marco Mollen pagina

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Mollen en ik ben in 2013 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven als podotherapeut.

Na m'n studie heb ik bij enkele werkgevers kunnen werken. Hierdoor heb ik een breed pallet aan kennis- en vaardigheden op kunnen bouwen. Sinds juni 2017 ben ik met veel toewijding mijn praktijk gestart in Bunnik. Inmiddels heb ik ook praktijk in Odijk en Zeist.

Mensen ondervinden nog steeds veel (onbekende) voet en voetgerelateerde lichamelijke problemen, waarbij podotherapie een belangrijke bijdrage kan leveren.

Podotherapie voor vitale voeten is ontstaan uit 4 kernwaarden, namelijk professionaliteit, kwaliteit, patiĆ«ntvriendelijkheid en patiĆ«ntgerichtheid. Door de persoonlijke aandachtvan Marco Mollen kan ik aan u een zo hoog mogelijke standaard van zorg leveren. Dat is wat me blijft motiveren. Ik denk buiten de kaders. Elke dag blijven leren en professionaliseren. En ik geniet ervan uw klacht te mogen behandelen zodat de wereld weer pijnvrij aan uw voeten ligt. Een voetenhuisarts als het ware.

Bovendien werk ik graag samen met o.a. zorgprofessionals, schoenwinkels en schoenmakers. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik uiteraard bij- en nascholing en sta ik geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) met nummer 59912201096.

Marco Mollen